De Wereld van Rensini

Wij zijn Rensini. Wij maken sieraden die een leven lang mee gaan. En niet alleen dat. We maken sieraden die zo goed en solide handgemaakt zijn, dat je ze ook aan jouw kinderen of kleinkinderen kunt doorgeven. Wij bedachten Rensini al in 1926! En al stonden we zelden stil, we konden lang mensen blij maken met onze vertrouwde designs.

Wij, Rensini, zijn een Nederlands merk. We maken sieraden in 14kt goud. We bieden je klassieke en moderne ontwerpen, jij kiest jouw stijl en wij zorgen ervoor dat je een sieraad krijgt dat zo goed gemaakt is dat jij het je hele leven kunt blijven dragen! We geven je keuzes, zodat het sieraad helemaal past bij jou!

Hoe doen we dat?

We bieden je opties in diamant en edelstenen die bij jou passen. Wij bij Rensini, zijn altijd gek geweest op de schittering van diamant. Die liefde blijft, maar we omarmen ook steeds vaker andere edelstenen.

Jouw budget is belangrijk, en ook daarom bieden we je zoveel keuze! We helpen je met jouw keuzes door je helder uit te leggen wat je precies krijgt voor een sieraad. Wat leggen je uit wat voor soort edelsteen je kunt kopen en bieden je keuze in kenmerken van een steen of grootte.