Over Rensini

Peter en Fariba zijn de gezichten achter Rensini. Beiden hebben jaren lange ervaring in de juwelenindustrie. Vanuit hun eigen atelier worden de juwelen gemaakt, waardoor er niets uitbesteed hoeft te worden. Elke dag ondernemen zij met veel passie en het merk ligt dicht bij hun hart. Leer hen hieronder beter kennen:

 

Fariba

Gek op alles wat te maken heeft met mode en sieraden. Een outfit is voor haar namelijk niet compleet zonder juwelen of sieraden. Ze is passievol en ontwerpt onder andere de Rensini juwelen. Daarnaast is zij het gezicht van Rensini Atelier. Altijd een vriendelijke en warme glimlach bij binnenkomst, waarna zij je graag adviseert over hét perfecte juweel voor jou of een geliefde. Zij weet namelijk dat een juweel voor jezelf of iemand anders kopen een bijzonder moment is. Haar klanten dragen altijd een verhaal met zich mee en zij is er om je verhaal een visueel aandenken te geven.

 

Peter

Met 25 jaar ervaring als goudsmid is hij onmisbaar voor Rensini. Na het afronden van zijn opleiding aan ‘Vakschool Schoonhoven’ , heeft hij bij een goudsmidatelier in Den Haag gewerkt. Hierna is Peter naar Antwerpen vertrokken, waar hij nog meer kennis heeft opgedaan over het vak. Antwerpen wordt ook wel hét centrum voor diamanten in Europa genoemd. Peter is sinds zijn opleiding nooit meer van het hogere segment juwelen afgestapt en heeft uiteindelijk na jaren ervaring samen met zijn vrouw Fariba begonnen met ondernemen. Na enige tijd werd hier Rensini aan toegevoegd.

Wil je graag meer te weten komen over Rensini? Lees erover op de pagina ‘De wereld van Rensini‘ of bekijk onze collecties