De wereld van Rensini

Uit Rotterdam sinds 1926

Het verhaal van het Rotterdamse familiebedrijf Rensini gaat terug naar 1926 toen opa Dick Renses grossier werd in zilveren en gouden sieraden in Rotterdam.

Het Witte Huis

In deze oudste wolkenkrabber van Europa opende Dick Renses zijn eerste kantoor.

Renses

Het is 90 jaar geleden dat Dick Renses, zijn eerste reis maakte door Europa. Gefascineerd door de rijke culturen nam hij prachtige gouden en zilveren sieraden mee naar huis en richtte hij zijn bedrijf Renses op.

Rensini

De twee zonen namen met grote ambities en dromen het bedrijf van hun vader over. Tijdens een reis door Italië besloten zij te starten met hun eerste collectie in huis ontworpen en handgemaakte gouden sieraden met briljant. Zelfs de naam van de collectie kreeg een Italiaans tintje: Rensini, Renses op z’n Italiaans. Dit werd de start van Rensini Diamonds.

Derde generatie

Sinds 2015 zetten, Dick Renses en Eliane Scharten, het familiebedrijf voort als Rensini Rotterdam. Als trotse Rotterdammers hebben ze Rensini teruggebracht naar de plek waar het allemaal begonnen is: Rotterdam.
We zetten de herkenbare lijnen en hoogwaardige kwaliteit uiteraard door. Wel in een Rotterdams jasje.

90 jarig bestaan

Speciaal voor de 90e verjaardag van Rensini is de Rensini 90 Collection gemaakt. Deze collectie is geheel geïnspireerd op de stad waar het allemaal begonnen is: Rotterdam.